Nät ragga

Här ska du få en liten guide till hur du lättare raggar på nätet.
Att möta någon eller göra någon intresserad av dig genom att skriva några rader i en profil text är lättare sagt än gjort!
För någon standard bra text som får alla att bli sugna på dig finns ju såklart inte då vi alla har olika smak.
Det finns flera undersökningar som visar att man läser kontaktannonser på nätet på samma sätt som man läser dem i tidningen.
Inte allt för mycket text och framförallt en profilbild är det som fungerar bäst, För mycket text och ingen profilbild fungerar nästan aldrig.
Det finns några bra tips som får just din annons att väcka intresset hos andra.

Att tala sanning

Att tala sanning din annons är en bra början.
Du bör inte överdriva för mycket om dig själv, för även om den som läser det nu inte kommer märka något så kan det få stor betydelse senare när det är dags för första dejten då det är är ganska osexigt att skryta!
Så håll dig till sanningen men berätta det med glimten i ögat.
Detta är bra tips för att lyckas med ditt nätdejtande.

Din profilbild

Nu till din bild (som är ett måste om du ska lyckas)
Om du inte är jättesnygg så ska du försöka ta en rolig eller spännande bild på dig istället, tex när du lagar mat eller kanske klättrar i bergen bara fantasin sätter stopp för bra bilder!
sådana bilder kommer göra att den som ser fokuserar mer på dig som person istället för ditt utseende och vem gillar inte att få en middag eller att umgås med en äventyrlig person?
Är du modellsnygg så är det ju bara att le i kameran och det kommer fungera ;)

Intressen

Du bör ju också skriva lite om dina intressen.
Om man kollar runt på annonser för nätdejting så ser de allra flesta ganska lika ut, Många verkar gilla matlagning,promenader, hemmamys, resa, mm ganska allmänna intressen som inte väcker så stort intresse.
Detta faktum är ju väldigt bra för just dig eftersom din annons kommer sticka ut ur mängden.
Du ska istället skriva tex "Älskar verkligen Italiensk mat, Inte bara för den fantastiska smaken utan för matkulturen runtom och för medelhavskänslan, eller älskar att resa runt i världen för att uppleva roliga saker som när jag surfade på västkusten i USA förra året.
Eller vad det nu kan vara som du är intresserad av men skriv inte jag gillar mat och resor för de låter tråkigt.
Dina mindre positiva sidor ska du försöka vara sparsam på om du kanske röker eller har andra laster behöver du inte skriva dem i din presentation då många ickerökare väljer bort rökare direkt i sina val.

Ha inte för mycket text i din presentation och skriv inte för detaljerat.Anledningen är att det kan vara svårt att få för mycket information på så kort tid.

Rolig och lättsam


Det är bra om du försöker vara rolig och lättsam i din annons för alla gillar såna människor, men skriv inte att att du har en sjuk humor för det tycker alla att de har och det står i alldeles för många kontaktannonser.
Det är också bra om du skippar könsindelad och politiskt laddad humor då många inte gillar de.
Men du kan Tex skriva att du brukar sitta i timmar och kolla Youtube-klipp av Magnus Betner och brukar ligga dubbelvikt på golvet och skratta.

Var personlig


Att vara personlig kan vara avgörande för om någon svarar på din annons eller inte.
Du kan tex skriva om när din kompis blev misshandlad men ingen blev dömd för att bevisningen var för svag, och att det var då du bestämde dig för att plugga till försvars advokat,
Eller att det var när krogen stängde kl 12 en lördagskväll du bestämde dig för att prova på storstads livet.
Denna typen av meningar gör folk intresserade av att veta mer om dig och det blir lättare att inleda ett samtal med dig.
Men de gäller givetvis att inte vara allt för personlig så att den som läser känner att du snarare behöver hjälp att komma igenom en kris istället för att inleda ett förhållande.

När du börjar känna dig klar med din annons så kontrollera den omsorgsfullt. Först letar du efter eventuella stavfel och sen på hur du väljer dinna ord, Ex kan du skriva 51 år ung och singel istället för frånskild 51 åring det låter lite trevligare eller hur ?
Ett sista viktigt tips är att du visar din annons för en vän av samma kön som den är avsedd för och låter den säga sina synpunkter.

SEXDEJTING


Det du har läst innan är lite mer allmän dejting men här på Snuskchatt är de ju mer sex vi är intresserade av och då är det ju bra att ha det med i sin profil.
Men samma sak här, att skriva "jag gillar sex" är kanske inte så intressant då alla gillar sex ....
Du får alltså försöka att vara lite mer spännande och speciell i din annons, Ex att du söker en tjej för att utforska dina gränser tillsammans med och du gärna vill utforska din dominanta sida mer, eller att du länge har fantiserat om att få vara med på en trekant då det skulle vara så sexigt att se två tjejer tillfredsställa varandra och att du hoppas hitta det här.
Det är alltså att försöka vara speciell i din annons utan att utesluta en allt för stor grupp.
Om du följer dessa råd kommer du vara betydligt mer lyckad i ditt nätraggande!!
NU är det bara att lägga upp en presentation och börja nätdejta!